Az Apollo Tyres megkezdi az „A” minősítésű, nagy teljesítményű pótkocsi gumiabroncsok szállítását

okt 20, 2023

Az Apollo Tyres megkezdte a várva várt EnduMile LHT, a vállalat első dedikált nagyteljesítményű pótkocsi (LHT) gumiabroncsának szállítását. A gumiabroncs minden téren lenyűgöző teljesítményt nyújt, beleértve a gördülési ellenállás tekintetében elért „A”-besorolást – ami az Apollo Tyres tehergépkocsiabroncsok esetében az első. 

Ez az új termék az Apollo Tyres által Európában és világszerte is valaha gyártott legüzemanyag-takarékosabb tehergépkocsiabroncs, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy felülmúlja a piac legjobb teljesítményű LHT abroncsait is. A kifejezetten pótkocsi tengelyekhez tervezett „szabadon gördülő” abroncs mintázata kompakt középső bordát tartalmaz, amely segíti az úttartást és biztosítja a hatékony működést, miközben A-osztályzatot ér el az útzaj tekintetében.

A gumiabroncs széles és stabil érintkezési felülettel rendelkezik, amely optimalizálja a nyomáseloszlást, a polimerek és töltőanyagok teljesen új keveréke pedig minimalizálja a gördülési ellenállást, miközben egyenletes tapadást biztosít a nedves felületen. Az innovatív keverék segít kezelni a hőmérsékletváltozásokat a hosszútávú használat során, hogy megőrizze a kiváló teljesítményt és segítse a tartósságot.

Az EnduMile LHT erős vázszerkezetet használ, amely megkönnyíti a futófelület-újrafutózhatóságát az alacsonyabb költségek érdekében – ami számos európai hosszú távú fuvarozó számára kulcsfontosságú követelmény.

Az Apollo Tyres modern gyöngyöshalászi gyártóüzemében gyártott gumiabroncs több mint két éven át tartó szigorú tesztelési folyamaton esett át. Az Apollo Tyres holland székhelyű európai K+F csapata vezetésével az EnduMile LHT-t virtuális és valós teszteknek egyaránt alávetették.

John Nikhil Joy, az Apollo Tyres európai klaszterigazgatója – tehergépkocsi- és buszabroncsok – így nyilatkozott: „Az ügyfelek részéről egyre nagyobb igény mutatkozott arra, hogy az Apollo egy ilyen típusú gumiabroncsot dobjon piacra, és a széleskörű képességek bizakodásra adnak okot azzal kapcsolatban, hogy ez a gumiabroncs el fogja venni az eladásokat a jól ismert riválisoktól. K+F csapatunk fáradhatatlanul dolgozott egy olyan gumiabroncs kifejlesztésén, amely rendkívül alacsony gördülési ellenállással rendelkezik, miközben támogatja a jármű hatótávolságát, vezetési teljesítményét és hosszú távú tartósságát – három kulcsfontosságú területet a nagy teljesítményű fuvarozók piacán.”.

Ha többet szeretne megtudni az Apollo EnduMile termékcsaládról, kérjük, látogasson el a következő weboldalra: https://www.vredestein.hu/ 

Forrás: Apollo Tyres – CONSTANS PR

Regisztráljon díjmentesen sofőrként!

Adja fel ingyenes álláshirdetését most!

További hírek