B-BŐL CE-RE >> Ha a kamionozás az álmod, ezt érdemes elolvasnod!

szept 20, 2023

Mindig is az álmod volt a kamionozás, de nem volt eddig lehetőséged megszerezni a szükséges képesítéseket? Most itt az alkalom, hogy segítségünkkel megszerezd a CE kategóriás jogosítványt és elhelyezkedj egy biztos megélhetést nyújtó jól fizető szakmában!

A Wabererrs új átképzési programot indít B kategóriás jogosítványból CE kategóriás jogosítványra. Cél, hogy segítsék azokat, akiknek a kamionozás az álmuk, de nem tudják megengedni maguknak a jogosítvány költségeinek kifizetését. A programban Magyarországon egyedülállóan 200 főnek biztosítják 2023-ban ezt a lehetőséget a szükséges képesítések megszerzésére.

Az átképzés során képzett oktatók segítenek a tananyag elsajátításában, valamint gyakorlati képzésre is lehetőség van a Waberers szerződött partnereivel. A programban való részvétel feltételei között szerepel, hogy a rendelkezz legalább alapfokú iskolai végzettséggel és legalább 2 éves B kategóriás jogosítvánnyal. Emellett minden résztvevőnek kötelezően el kell végeznie a szükséges egészségügyi vizsgálatokat, és meg kell felelnie a jogosítvány megszerzéséhez szükséges orvosi kritériumoknak.

Az átképzés időtartama eltérő lehet, átlagosan 6-8 hónap között, a résztvevők egyéni képességeitől függően. A programban való részvétel nem jár garanciával a jogosítvány megszerzésére, viszont a résztvevőknek minden segítséget és támogatást biztosítanak a sikeres vizsga letételéhez.

A jelentkezéshez szükséges:

 • minimum 8 általános iskolai végzettség
 • Legalább 2 éves B kategóriás vezetési gyakorlat
 • PÁV II vagy PÁV III vizsga
 • Betöltött 21. életév
 • Büntetlen előélet
 • 2 év hűségidő vállalása

Amit kapsz:

 • átképzési lehetőséget, melynek több mint fele költségét a vállalat fizeti
 • a képzés alatt segítséget mindenben
 • stabil, több évtizedes múltú nagyvállalati háttérnek köszönhetően biztonságot
 • jogosítványok megszerzése után, betanuló járatot, oktatásokat, hogy biztos kézzel indulj el a pályán
 • képzést követően nemzetközi gépjárművezetőként minimum nettó 30 000 Ft fizetést minden ledolgozott munkanapra

 

Miért érdemes a Waberest választanod?

 

FIATAL GÉPPARK
A Waberer’s-nél átlagosan 2 éves, nagy fülkés nyerges vontatókkal és ponyvás félpótkocsikkal fogsz dolgozni, amelyeket folyamatosan szervizelnek, hogy Neked csak a fuvarfeladatok elvégzésére kelljen koncentrálnod.

EGYEDÜLÁLLÓ MUNKAKÖRNYEZET
Kiemelkedően figyelnek arra, hogy a kollégáik a lehető legjobb munkakörnyezetben dolgozhassanak. Teljes Európát lefedő szervízhálózattal, barátságos kollégákkal és profi hátországgal támogatják, hogy gördülékenyen tudd végezni a rád bízott feladatot.

KIMAGASLÓ BÉREZÉS
A kiváló munkádért cserébe, kiemelkedő bért kapsz. A plusz erőfeszítéseidet és a lojalitásod jutalmazzák, melyet a béreddel együtt minden hónapban legkésőbb 10-ig pontosan meg is kapsz!

 

 

További részletekért kattints IDE.

Regisztrálj az előnyökért!

További hírek

Vita az M0-s autóúton!

Vita az M0-s autóúton!

Egy kedd reggeli csúcsforgalomban egy személyautó sofőrje csatázott egy teherautóssal az M0-s autóúton. Az esetet egy autós fedélzeti kamerája rögzítette szeptember 12-én reggel,...