B-BŐL CE-RE >> Ha a kamionozás az álmod, ezt érdemes elolvasnod!

szept 20, 2023

Mindig is az álmod volt a kamionozás, de nem volt eddig lehetőséged megszerezni a szükséges képesítéseket? Most itt az alkalom, hogy segítségünkkel megszerezd a CE kategóriás jogosítványt és elhelyezkedj egy biztos megélhetést nyújtó jól fizető szakmában!

A Wabererrs új átképzési programot indít B kategóriás jogosítványból CE kategóriás jogosítványra. Cél, hogy segítsék azokat, akiknek a kamionozás az álmuk, de nem tudják megengedni maguknak a jogosítvány költségeinek kifizetését. A programban Magyarországon egyedülállóan 200 főnek biztosítják 2023-ban ezt a lehetőséget a szükséges képesítések megszerzésére.

Az átképzés során képzett oktatók segítenek a tananyag elsajátításában, valamint gyakorlati képzésre is lehetőség van a Waberers szerződött partnereivel. A programban való részvétel feltételei között szerepel, hogy a rendelkezz legalább alapfokú iskolai végzettséggel és legalább 2 éves B kategóriás jogosítvánnyal. Emellett minden résztvevőnek kötelezően el kell végeznie a szükséges egészségügyi vizsgálatokat, és meg kell felelnie a jogosítvány megszerzéséhez szükséges orvosi kritériumoknak.

Az átképzés időtartama eltérő lehet, átlagosan 6-8 hónap között, a résztvevők egyéni képességeitől függően. A programban való részvétel nem jár garanciával a jogosítvány megszerzésére, viszont a résztvevőknek minden segítséget és támogatást biztosítanak a sikeres vizsga letételéhez.

A jelentkezéshez szükséges:

 • minimum 8 általános iskolai végzettség
 • Legalább 2 éves B kategóriás vezetési gyakorlat
 • PÁV II vagy PÁV III vizsga
 • Betöltött 21. életév
 • Büntetlen előélet
 • 2 év hűségidő vállalása

Amit kapsz:

 • átképzési lehetőséget, melynek több mint fele költségét a vállalat fizeti
 • a képzés alatt segítséget mindenben
 • stabil, több évtizedes múltú nagyvállalati háttérnek köszönhetően biztonságot
 • jogosítványok megszerzése után, betanuló járatot, oktatásokat, hogy biztos kézzel indulj el a pályán
 • képzést követően nemzetközi gépjárművezetőként minimum nettó 30 000 Ft fizetést minden ledolgozott munkanapra

 

Miért érdemes a Waberest választanod?

 

FIATAL GÉPPARK
A Waberer’s-nél átlagosan 2 éves, nagy fülkés nyerges vontatókkal és ponyvás félpótkocsikkal fogsz dolgozni, amelyeket folyamatosan szervizelnek, hogy Neked csak a fuvarfeladatok elvégzésére kelljen koncentrálnod.

EGYEDÜLÁLLÓ MUNKAKÖRNYEZET
Kiemelkedően figyelnek arra, hogy a kollégáik a lehető legjobb munkakörnyezetben dolgozhassanak. Teljes Európát lefedő szervízhálózattal, barátságos kollégákkal és profi hátországgal támogatják, hogy gördülékenyen tudd végezni a rád bízott feladatot.

KIMAGASLÓ BÉREZÉS
A kiváló munkádért cserébe, kiemelkedő bért kapsz. A plusz erőfeszítéseidet és a lojalitásod jutalmazzák, melyet a béreddel együtt minden hónapban legkésőbb 10-ig pontosan meg is kapsz!

 

 

További részletekért kattints IDE.

Regisztráljon díjmentesen sofőrként!

Adja fel ingyenes álláshirdetését most!

További hírek

Nyílt napra készül a Ferro-Sped 2000 Kft.

Nyílt napra készül a Ferro-Sped 2000 Kft.

Idén ünnepli 25 éves megalapítását a dabasi székhelyű Ferro-Sped 2000 Kft. A cég családi vállalkozásból indult el, és ma már közel 200 fős szervezetté nőtte ki magát. Ebből az...

Készül az új KRESZ

Készül az új KRESZ

Az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) széles körű szakmai, tudományos és társadalmi egyeztetéssel megkezdi a KRESZ megújítását. Az ÉKM csütörtökön azt közölte az MTI-vel,...