Csomagok

Szolgáltatási csomagjaink.

Cégmérettől függetlenül mindenkinek számos szolgáltatási megoldást kínálunk, mindik a konrkét célhoz igazodva. Azt javasoljuk, hogy csomagválasztás előtt mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az Ön számára valóban ideális és lehető leghatékonyabb megoldást megtaláljuk!

Mindannyiunk érdeke az Ön elégedettsége. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A fenti árak nettó árak és hirdetési költségkeretet változó mértékben tartalmaznak!

Toborzó megoldásaink.

Intenzív Google és Facebook kampányok

Ha több munkatársat, vagy folyamatosan új sofőröket keres, akkor Google és Facebook kampányokat indítunk.

Minden csomagunk tartalmaz kampányokat, eltérő mértékben. Ezzel biztosítható, hogy megtaláljuk a tökéletes jelölteket a lehető leggyorsabban.

Kiemelt hirdetés a weboldalon

Oldalunkon lehetőség van kiemelt hirdetések elhelyezésére. A kiemelt hirdetési lista elejére kerülnek! Ezzel biztosítható, hogy a hirdetése a lehető legnagyobb figyelmet kapja oldalunkon!

Mivel egyszerre több kiemelt hirdetés is lehet, minden kiemelt hirdetés 1 hét elteltével automatikusan újra a lista elejére kerül!

Megosztás a Facebook csoportunkban

Sofőröknek szóló Facebook csoportunkban több mint 30.000 sofőr található. Bátran kijelenthetjük, hogy ők napi szinten követik a csoport híreit, tartalmait.

Minden fizetett hirdetést megosztunk a Facebook csoportunkban, amely révén garantáltan eljut a sofőrökhöz.

Megosztás a Facebook oldalunkon

A facebook korunk legnagyobb közösségi hálózata. Ezért nem is csoda, hogy az elmúlt években rengetegen – kihasználva a Facebook népszerűségét – bővítették az oldal alapfunkcióját eladással-vásárlással és álláskereséssel is. Álláshirdetéseit megosztjuk facebook oldalunkon. Oldalunkat több 36 500 ember kedveli, napi szintű aktivitással. 

Munkáltatói márkaépítés (empoyer branding)

Hogyan érhető el, hogy folyamatosan áramoljanak cégéhez a jobbnál-jobb jelentkezők? A megoldás: munkáltatói márkaépítés.

Azok a cégnek vannak a legjobb helyzetben, ahová a sofőrök dolgozni akarnak menni és akik emiatt akár alacsonyabb költség mellett tudják a legjobb munkatársakat foglalkoztatni. Ehhez 2 tényező szükséges:

  • olyan cége legyen, ahol kiválóan érzik magukat a dolgozók,
  • erről a piacon a sofőrök tudjanak.

Segítünk felépíteni az a munkáltatói márkát, ami vonzó a piacon és folyamatosan a legjobb jelentkezőkkel látja el a cégét.

Facebook oldalának
kezelése

A rendszeres és folyamatos kommunikáció a közösségi médiában kritikus. Ez különösen igaz a logisztikai szektorban, ahol az Ön munkavállalói úton vannak és intenzív közösségi média felhasználók.

Mégis a legtöbb cégnek nincs erre ideje és kapacitása. Ezért átvesszük ezt a feladatot.

Rendszeresen a piac számára érdekes Facebook (és esetenként LinkedIn) tartalmakat hozunk létre, növelve az Ön követői táborát és ezzel is segítve a munkaerő-toborzási tevékenységét.

Rendszeres hírlevél

Szeretne kapcsolatot tartani lehetséges munkavállalóival. A megoldás a saját hírlevél, amelyben a cégével, a piaccal kapcsolatos információkról, új pozíciókról tudja értesíteni a feliratkozóit.

A saját hírlevél látványosan leegyszerűsíti és felgyorsítja a munkaerő-toborzást és munkáltatói márkaépítést egyaránt.

Azok számára ajánljuk, akik hosszú távon és rendszeresen keresnek új munkatársakat.

Kiemelkedő eredmények.

Segítünk megtalálni a tökéletes munkahelyet és az ideális kollégákat. 

álláshirdetés évente

sofőrnek találunk munkát évente

partner cég

regisztrált felhasználó

Hirdessen Ön is nálunk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk megtalálni az Ön számára megfelelő munkatársakat!

Hívjon fel, vagy küldjön üzenetet! Ezt követően munkatársunk fel veszi Önnel a kapcsolatot, és egy díjmentes egyeztetés keretein belül prezentálja javaslatainkat.

+36 (30) 948-6729

Hívjon minket!

Email cím

info@volanmogott.hu

Munkaidő

Hét – Pén: 8:00 – 17:00