Sofőrre van szüksége?

Megtaláljuk leendő munkatársait!

A legnagyobb kihívás.

Napjaink egyik – ha nem a legnagyobb – céges kihívása a megfelelő munkatársak megtalálása. Ez a logisztikai szektorban még a szokásosnál is nagyobb probléma, amely szinte minden fuvorozással, szállítmányozással foglalkozó céget érint.

Megoldjuk munkaerő problémáját!

Mindegy, hogy 1-2 főt keres, vagy folyamatosan új és új munkatársakkal bővítené csapatát, tudunk segíteni! Személyre szabott szolgáltatásaink eredményeként Ön új munkatársakkal gazdagodhat. 

Gyorsan és költséghatékonyan.

 

Adja fel ingyenes álláshirdetését most!

Hogyan tudunk segíteni?

is Munkatársaink több évtizedes tapasztalatára támaszkodva kijelenthetjük, hogy minden cég egyedi toborzási megoldást érdemel. Van akinek elégséges, ha körülnéz az adatbázisunkban és perceken belül tucatnyi jelöltet találhat, másoknak összetettebb toborzási kampányt kell futtatniuk. Egy biztos: jelölteket tudnunk Önnek vinni!

Megmutatjuk hogyan lehetnek új sofőrjei! Sőt, igény esetén annyi jelöltet viszünk, hogy még válogathat a sofőrök között!

Az alábbi 3 lépést követve gyorsan és kényelmesen megtalálhatja új munkatársait!

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Elérhetőségeink bármelyikén vegye fel velünk a kapcsolatot. Toborzási szakértő munkatársunk pedig egy Önnek is megfelelő időpontban visszahívja.

Ha szeretne ingyenesen hirdetni az oldalunkon, akkor is ezt kell tennie, mert minden hirdetőt jóvá kell hagynunk!

Díjmentes konzultáció

Munkatársunkkal átbeszélik, hogy pontosan hány és milyen kvalitású munkavállalóra vagy munkavállalókra van szüksége, milyen rendszerességgel és milyen feltételeket tud kínálni.

Ez alapján segítünk személyes igényeihez igazodva meghatározni, hogy pontosan mely toborzási stratégia passzol cégéhez a legjobban.

Küldünk Önnek egy árajánlatot

A konzultációt követően küldünk Önnek egy személyre szabott ajánlatot, amely segít megoldani munkaerő problémáit, igazodva az aktuális igényeihez, lehetőségeihez.

 

 

Toborzó megoldásaink!

Számos különböző módon tudunk segíteni, igényeinek függvényében. Ha szeretne, akkor kereshet az adatbázisunkban, felkutatva az Önnek ideális jelölteket.

Ugyanakkor abban is tudunk segíteni, hogy megkeressük és kiválasztjuk a sofőröket. Sőt, kiemelt ügyfeleink esetében még ennél is messzebb megyünk, olyan márkát építünk (Employer branding), amely révén könnyebben és gyorsabban talál munkatársakat, akik szívesen és elkötelezetten dolgoznak cégénél.

Sofőr adatbázisban keresés

Nézzen körül aktuális sofőr adatbázisunkban és találja meg az Önnek ideális jelölteket.

Adatbázisunkban különböző paraméterek alapján szűrhet és a jelölteket akár le is töltheti, mindössze néhány kattintással.

Álláshirdetés feladás

Az oldalunkon lehetősége van hirdetést feladni és akár azt kiemelni.

Hirdetését hírlevélben is kiküldjük a sofőröknek, illetve meg tudjuk jeleníteni a közel 30.000 sofőrt számláló Facebook csoportunkban is.

Teljeskörű toborzási megoldások

Folyamatosan új munkatársakra van szüksége? Akkor Önnek toborzó kampányokra és akár munkáltatói márka építésére is szüksége lehet.

Mi mindkettőre megoldást nyújtunk, teljesen levéve az Ön válláról a munkaerő toborzás terhét.

Kiemelkedő eredmények.

Segítünk megtalálni a tökéletes munkahelyet és az ideális kollégákat. 

álláshirdetés évente

sofőrnek találunk munkát évente

partner cég

regisztrált felhasználó

Találja meg új munkatársait most!

Ne vesztegesse az idejét! Válasszon csomagjaink közül és találja meg új munkatársait a lehető leggyorsabban!

Teljeskörű toborzó megoldásaink.

A munkaerő-toborzás folyamatosan változik. Aki nem veszi figyelembe, hogy a munkavállalókat hol és hogyan lehet elérni, mi fontos számukra és mi nem, azok nem találnak új munkatársakat.

Napi szinten sofőrök felkutatásával és toborzásával foglalkozunk, ezért egyedülállóan részletes és pontos információink vannak. Nem csak egy módszerre hagyatkozunk, hanem a toborzás minden egyes apró részterületére figyelünk, ezért az igények függvényében roppant komplex megoldást tudunk kínálni.  

Segítségünkkel válogathat a jelöltekben. 

 

Hirdessen Ön is nálunk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk megtalálni az Ön számára megfelelő munkatársakat!

Hívjon fel, vagy küldjön üzenetet! Ezt követően munkatársunk fel veszi Önnel a kapcsolatot, és egy díjmentes egyeztetés keretein belül prezentálja javaslatainkat.

+36 (70) 424-5410

Hívjon minket!

Email cím

info@volanmogott.hu

Munkaidő

Hét – Pén: 8:00 – 17:00