Nagyon kevésen múlott múlt héten a csattanás a vakmerő előzés közben Kaposvárnál

okt 10, 2023

Tanulságos esetet rögzített egy magyar autós fedélzeti kamerája Kaposvár határában, a 610-es úton. A videó beküldője ismertette a részleteket: eszerint szeptember 28-án délelőtt a kamion jobbra akart kanyarodni, de a helyszűke miatt kiengedte a balra kanyarodni szándékozó pickupot.

A pickup sofőrje – akire ebben a helyzetben elsőbbségadási kötelezettség vonatkozott – el is indult, de eközben a sort előzte egy Peugeot, ami kis híján belehajtott a kanyarodó járműbe – írja a Budapesti Autósok oldala.

Nemrég Tatabánya és Tarján között játszódtak le hajmeresztő események. Az autómentő úgy vontatott egy autót, hogy a menetképtelen jármű menet közben elhagyta az egyik abroncsát.

Ha az esetből súlyosabb baleset lett volna, akkor akár évekre börtönbe kerülhetett volna a sofőr.

Forrás: Budapesti Autósok, Index.hu

 

Regisztráljon díjmentesen sofőrként!

Adja fel ingyenes álláshirdetését most!

További hírek

Figyelem! Jó tanács a fuvarozóknak!

Figyelem! Jó tanács a fuvarozóknak!

Praktikus jó tanács fuvarozóknak: a kétsávos beléptetés gyorsítja a teherforgalmat! Már két sávon is meg lehet közelíteni a röszkei határátkelőhely teherforgalmi terminálját, így...

Váratlan fordulat a B+ jogosítványok ügyében

Váratlan fordulat a B+ jogosítványok ügyében

Az Európai Parlament szakbizottság elvetette a korábban tervezett kétféle B kategóriás vezetői engedély ötletét - Ujhelyi István EP-képviselő szerint sikerült ezt a tervezetet...