Nyílt nap a Gartner Intertransnál

Gartner kamion felhős háttérrel.

Holnap tartja toborzó nyílt napját a Gartner Intertrans zalaegerszegi telephelyén. Miért érdemes ellátogatni? Horváth Fanni, a Gartner toborzó és marketing munkatársa avat be minket a részletekbe. 

Mikor és hol lesz a nyílt nap?

A nyílt nap 2024.04.19-én, pénteken 09:00 órától kerül megrendezésre társaságunk zalaegerszegi telephelyén.

Milyen programokkal készülnek?

Többek között toborzói, oktatói és fuvarozási tájékoztatóval készülünk az érdeklődőknek, valamint lehetőségük nyílik megtekinteni a telephelyünkön parkoló kamionjainkat, és részt venni a rakománymozgatással, rakományrögzítéssel kapcsolatos gyakorlati bemutatónkon is.

Volt-e már korábban? Van hagyománya a cégnél?

Igen, mondhatni már hagyomány lett, hogy tavasszal és ősszel nyílt napot tart a Gartner. Az első nyílt napunkra 2021. novemberében került sor, azóta idén már a 6. alkalommal rendezzük meg a szakma iránt érdeklődők számára.

Kik a célcsoport, kiket várnak elsősorban ezen a napon?

A nyílt napra egyaránt várjuk a kezdő és a tapasztalattal rendelkező gépjárművezetőket is.

Horváth Fanni, a Gartner toborzó és marketing munkatársa 

Horváth Fanni, a Gartner toborzó és marketing munkatársa

Pályakezdők is jöhetnek?

Természetesen, a szakma iránt érdeklődő, pályakezdő gépjárművezetőket is várjuk, hiszen biztosítjuk számukra a teljeskörű betanulást, hogy biztos kézzel induljanak el a pályán.

Miért érdemes egy gépjárművezetőnek eljönnie egy ilyen nyílt napra?

Az érdeklődők az esemény során bepillantást nyerhetnek cégünk működésébe, elmerülhetnek a szakma rejtelmeiben, tapasztalt kollégáinknak köszönhetően pedig sok hasznos információt szerezhetnek a gépjárművezetői munkakörrel kapcsolatban.

Minden szükséges információt megkaphatnak a bérezésről, az oktatásról, a gyakorlati betanításról és a beléptetési folyamatról. Megismerkedhetnek a cégen belüli különböző részlegekkel, szállítási útvonalakkal, a vezénylői és diszpécseri kapcsolattartással, valamint a napi feladatokkal és a munkakiosztással is. Ezen felül megnézhetik a telephelyen parkoló járműveinket, betekintést nyerhetnek a rakományrögzítés, rakománymozgatás rejtelmeibe, és feltehetik kérdéseiteket a mindennapos kamionos élettel kapcsolatban.

Mekkora látogatottságra számítanak korábbi tapasztalatok alapján?

Az előző évek látogatottsága alapján 40-50 fő résztvevőre számítunk.

Regisztráljon díjmentesen sofőrként!

Adja fel ingyenes álláshirdetését most!

További hírek