Nyílt nap a Gartner Intertrans Hungária Kft.-nél.

Gartner Intertrans személyzete áll egy Gartner-es kamion előtt.

Hol, és pontosan mikor tartja a Gartner a következő nyílt napját, és kiket várnak oda?

A nyílt nap 2024. szeptember 6-án, pénteken 09:00 órától kerül megrendezésre Társaságunk gyáli (Prologis Ipari Park – 2360 Gyál, Gorcsev Iván út 7. DC 4. épület) telephelyén. Az eseményre egyaránt várjuk a kezdő és a tapasztalattal rendelkező gépjárművezetőket is.

Miért döntöttek úgy, hogy megszervezik ezt az eseményt?

Az eseménynek mondhatni már hagyománya van. Az első nyílt napunkra 2021. novemberében került sor, azóta idén már 8. alkalommal kerül megrendezésre a szakma iránt érdeklődők számára, ezzel segítve őket, hogy egy teljes körű és átfogó képet kapjanak Társaságunkról és a nálunk való munkavégzésről.

Milyen információkra számíthatnak azok, akik a toborzói ismertetőre kíváncsiak?

A toborzói tájékoztató során az érdeklődők minden szükséges információt megkaphatnak többek között a bérezésről, a gyakorlati betanításról és a beléptetési folyamatról.

A szállítással, fuvarozással kapcsolatban mit mondanak majd el az érdeklődőknek?

A szállítási és fuvarozási tájékoztató során megismerkedhetnek a cégen belüli különböző részlegekkel, szállítási útvonalakkal, valamint a napi, hétköznapi feladatokkal, munkakiosztással, mint például: hogyan kapják meg gépjárművezetőink a munkafeladatokat, útvonalakat és tankolási utasításokat.

A programban oktatói tájékoztató is szerepel. Abban milyen témákra fognak kitérni?

Az oktatói tájékoztató során a beléptetések alkalmával a gépjárművezetők szakmai elméleti, és a kezdő gépjárművezetők szakmai gyakorlati oktatásával kapcsolatban kaphatnak átfogó képet.

Bizonyára sokakat vonz majd a kamion- és gyakorlati bemutató is. Ez a programelem

mit tartalmaz majd?

Az érdeklődők megnézhetik járműveinket és bepillantást nyerhetnek a rakományrögzítés, rakománymozgatás rejtelmeibe egy gyakorlati bemutató keretein belül.

Egy ilyen esemény összességében mekkora segítséget jelent a látogatók számára a

vállalat, valamint általánosságban a szállítmányozási-fuvarozási szakma megismeréséhez? Mit ad a gépjárművezetőknek, és mit a semleges érdeklődőknek?

Véleményem szerint nagy segítséget nyújt, főleg a kezdő, tapasztalattal még nem rendelkező érdeklődők számára. Az esemény során közelebbről megismerhetik cégünk működését, az általunk kínált lehetőségeket, elmerülhetnek a szakma rejtelmeiben, tapasztalt kollégáinknak köszönhetően pedig sok hasznos információval gazdagodhatnak a gépjárművezetői munkakörrel és a mindennapos gépjárművezetői élettel kapcsolatban.

Tapasztalattal rendelkező gépjárművezetőként is érdemes részt venni a nyílt napon, mert egy kiváló lehetőséget biztosít számukra, hogy megismerjék a cégünk által kínált versenyképes juttatásokat és felfedezzék a karrier lehetőségeket. 

Mi sem támasztja ez alá jobban, mint egy korábbi nyílt napunkon való érdeklődőnk véleménye:

„Kedves Fanni! Köszönöm, hogy részt vehettem a nyíltnapon. Bár nem sok tapasztalatom van a szállítmányozási cégekkel kapcsolatban, de azt kell hogy ( mondjam ) írjam, hogy engem lenyűgözött az amit nálatok láttam. Jelenleg teljesen más területen dolgozok, de úgy érzem eljött az idő a váltásra.”

És mekkora lehetőséget jelent a nyílt nap a vállalat számára? Hogyan, mikben hasznosul Önöknél a szervezésbe fektetett pénz, idő és energia?

A flottabővítés miatt szükséges a gépjárművezetői állományunk növelése, ezért ez egy remek lehetőség a cégünk részéről, hogy több érdeklődővel és leendő gépjárművezetővel lépjünk személyes kapcsolatba.

A korábbi tapasztalataik alapján mekkora látogatottságra számítanak szeptember 6-án?

A korábbi évek látogatottsága és az új, központibb helyszín választása alapján kb. 40-50 résztvevőre számítunk.

Hol és hogyan regisztrálhatnak azok, akik most kedvet kaptak és szeretnének részt venni a nyílt napon?

Az érdeklődők regisztrálni a job@gartner.hu e-mail címen tudnak a nevük és telefonszámuk megadásával. A regisztráció elküldését követően 48 órán belül egy válasz e-mailes megerősítést fognak kapni az információkkal.

Regisztráljon díjmentesen sofőrként!

Adja fel ingyenes álláshirdetését most!

További hírek