Tovább bővül a Gartner flottája: Interjúnk fókuszában az új Volvo kamionok

Izgalmas hírekkel szolgálhatunk: a Gartner flottája új, csúcstechnológiás Volvo kamionokkal bővült! Ebben az interjúban részletesen bemutatjuk, miért döntöttek a Volvo mellett, milyen előnyöket kínálnak ezek az új járművek, és milyen fantasztikus belépési bónuszok várnak a cégnél – az új sofőrökre.
Ne hagyd ki, olvass tovább, és tudd meg, milyen lehetőségek várnak rád a Gartnernél!  – interjú Horváth Fannival a Gartner magyar gépjárművezető toborzójával.

Hogy sikerült a szeptember 06-án megrendezésre került gépjárművezetői nyílt nap a gyáli telephelyen?
A szeptember 6-án megrendezett gépjárművezetői nyílt napunk nagy sikerrel zajlott gyáli telephelyünkön.
A résztvevőknek lehetőségük nyílt betekintést nyerni cégünk működésébe, és tapasztalt kollégáinknak köszönhetően sok hasznos információval gazdagodhattak a nemzetközi gépjárművezetői munkakörrel kapcsolatban.

Nagy örömünkre szolgált, hogy ilyen sokan részt vettek nyílt napunkon és sok, a szakma iránt érdeklődő, kezdő résztvevőnek segíthettünk.

A hírek szerint a Gartner jelentős belépési bónuszt kínál az új tartányos gépjárművezetőknek. Kiket céloztak meg ezzel a lehetőséggel, és mik az ajánlat részletei?

Igen, a hír igaz! Azon gépjárművezetők számára, akik tartányos szerelvényen legalább 1 év nemzetközi tapasztalattal, és angol vagy német nyelvtudással rendelkeznek 1.500 EUR összegű belépési bónuszt kínálunk. Ezen felül azok a korábbi kollégák, akik visszalépnek Társaságunkhoz, további 800 EUR visszalépési bónuszban részesülnek.

Tudomásunk szerint új Volvo járművekkel bővültök. Miért döntöttek a Volvo márka mellett? Milyen előnyei vannak az új Volvo kamionoknak a cég számára?

A Volvo márka mellett azért döntöttünk, mert a járműveik modern technikai megoldásokkal és felszereltséggel rendelkeznek, ami hozzájárul az üzemanyag-hatékony, biztonságos és kényelmes munkavégzéshez.

Csökkenti a működési költségeket, a fejlett biztonsági rendszerek növelik a vezetők és a rakomány védelmét, valamint a környezetbarát technológia támogatja a fenntartható működést és csökkenti
a környezeti terhelést.

Hány új Volvo jármű fog érkezni?

Az első szériában 15 darab Volvo érkezett hozzánk, és a későbbiekben is tervezzük Volvo járművek érkezése is várható, hogy tovább bővítsük flottánkat.

Tervezik-e flottájuk megújítását a közeljövőben?

Igen, a közeljövőben is folytatjuk a flottánk modernizálását a jelenlegi gépjárműpark cseréjével. Az előbb említett Volvo járművek mellett, továbbra is főként MAN típusú nyerges vontatók forgalomba helyezésével.

Hogyan illeszkednek ezek az új kamionok a fenntarthatósági célokhoz?

Kamionjaink környezetbarát technológiával rendelkeznek, ami csökkenti a károsanyag-kibocsátást
és támogatja a fenntartható működést. Az üzemanyag-hatékonyságuk tovább mérsékli az ökológiai lábnyomunkat. A flottabővítést és modernizálást is ezekre az elvekre alapozzuk, így a jövőbeni beszerzéseknél is kiemelt szempont lesz a környezetbarát megoldások alkalmazása.

Hogyan tudnak jelentkezni Önökhöz gépjárművezetői pozícióba, és milyen elvárásoknak kell megfelelniük a jelentkezőknek?

Jelentkezni hozzánk a www.gartnerdriver.com oldalon lehet. A jelentkezőknek rendelkezniük kell érvényes C+E kategóriás vezetői engedéllyel, GKI és gépjárművezetői kártyával, valamint minimum PÁV III. kategóriás igazolással.

Forrás: GARTNER

Regisztráljon díjmentesen sofőrként!

Adja fel ingyenes álláshirdetését most!

További hírek