Találja meg a legjobb állásokat!

Mindezen felül számos további előnyt kínálunk!

Munkát keres?

Segítünk megtalálni a tökéletes munkahelyet Ön számára!

Regisztráljon és segítünk megtalálni a tökéletes állást Ön számára. Alig 5 perc múlva már a jobbnál-jobb sofőr állásajánlatokat böngészheti!

Regisztráljon díjmentesen sofőrként!

A regisztráció mellett most értékes kuponokat és kedvezményeket is kap!

Miért éri meg regisztrálni?

R

Több tucat állás között válogathat

Folyamatosan több tucat aktuális állásajánlat van az oldalunkon, amelyek között szűrhet. Regisztrált felhasználóként mindössze 1 kattintással jelentkezhet a szimpatikus ajánlatokra.

R

Naponta új állások

Szinten minden nap új állásajánlat kerül ki az oldalunkra, amelyet a regisztrált álláskeresőknek küldünk ki először.

R

Fontos iparági hírekről tájékoztatunk

A fuvarozásban mindig vannak friss információk, különösen nemzetközi téren. Regisztrált felhasználóink mindezekről értesülhetnek hírlevelünkről.

R

Ingyenesen letölthető kész önéletrajz

Az adatlapja kitöltésével egy egyszerű és szép, azonnal letölthető önéletrajzot kap, amin minden fontos információ rajta van, amire egy fuvarozó kíváncsi. Ha valahová szeretne jelentkezni, akkor nem kell mostantól önéletrajzot készítenie.

R

Convoy Truck Shop kedvezmény

Több olyan partnerünk van, aki a regisztrált felhasználóink számára kedvezményt biztosít.

Az egyik ilyen az ország több pontján (és webáruházból is) elérhető Convoy Truckshop, akik kifejezetten a kamionosok és teherautó sofőrökre specializálódtak. Náluk mindent megtalál, amire szüksége lehet és regisztrált felhasználónkként, most kedvezményt is kap.

Hogyan tudunk
segíteni Önnek?

Számos különböző módon tudunk segíteni, az Ön igényeinek függvényében. Számos aktuális álláslehetőség közül válogathat, amelyek naponta frissülnek. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy az elsők között jelentkezhessen legújabb állásainkra!

Ugyanakkor lehetősége van csatlakozni facebook csoportunkhoz, ahol egy több tízezer főből álló sofőr csapat ossza meg tapasztalatait a közösséggel.

Aktuális állásajánlatok

Regisztráljon adatbázisunkba és értesüljön első kézből új állásajánlatainkról, híreinkről. Amennyiben elérhető adatbázisunkban, úgy megjelenik a munkaadó számára létrehozott platformunkon, így a munkáltatók számára is látható lesz.

Naponta frissülő hírek

Aktuális állásajánlatainkat emailben is megkaphatja! Nincs más dolga, mint felirtakozni hírlevelünkre mi pedig küldjük Önnek a friss álláshirdetéseket, így az elsők között tud jelentkezni az állásra. Mi több, naprakész híreket, információkat, érdekességeket osztunk meg Önnel.

Facebook csoport

Csatlakozzon közel 30.000 sofőrt számláló zárt körű Facebook csoportunkhoz, ahol kezdő és már tapasztalt sofőrjeink osztják meg tapasztalataikat, tanácsaikat, valamint informálják egymást az aktuális hírekről, információkról, érdekességekről.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Szeretne azonnal értesülni legújabb álláslehetőségeinkről? Ne maradjon le, és jelentkezzen elsőként! Iratkozzon fel hírlevelünkre!