Rólunk

A munkaerőhiány mindenkit érint. A munkáltatók a megfelelő munkatársakat, a munkavállalók pedig a megfelelő munkahelyet keresik. Segítünk megtalálni egymást.

Egyre nehezebb megtalálni az ideális munkavállalókat, s a munkavállalóknak is nehézséget jelent a számukra megfelelő munkahely és munkakörülmények elérése. Mi ebben szeretnénk segíteni! Célunk, hogy hatékonyan kapcsoljuk össze a keresletet a kínálattal, ezzel mindkét fél számára kielégítő munkakapcsolatot hozva létre. Több tucat referenciával, sok éves tapasztalattal és kiépített adatbázissal állunk az álláskeresők és a munkaadók rendelkezésére, megkönnyítve ezzel egymásra találásukat.

Toborzás

Szűrés

Közvetítés

Kiemelkedő eredmények.

Segítünk megtalálni a tökéletes munkahelyet és az ideális kollégákat. 

álláshirdetés évente

sofőrnek találunk munkát évente

partner cég

regisztrált felhasználó

Elképzelésünk

Szeretnénk, ha mindenki megtalálná a számára ideális munkakapcsolatot.

Küldetésünk

A munkavállalók és munkaadók hatékony és gyors összekapcsolása.

Értékeink

Több éves tapasztalattal, kiemelkedő referenciával és adatbázissal állunk rendelkezésre.

Miért velünk?

Több éves értékes tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk, miként kapcsoljuk össze hatékonyan az ideális munkavállalót a megfelelő munkaadóval. Több, mint 30 000 fős, sofőrökből álló Facebook csoportunk és kiépített adatbázisunk segít a minél kedvezőbb munkakapcsolat kiépítésében.

Céljaink

Szeretnénk minél hatékonyabbá és gördülékenyebbé tenni az álláskeresést és toborzást, ezzel minden fél számára kielégítő munkakapcsolatokat hozva létre. Velünk a tökéletes munkahely és az ideális munkavállaló megtalálása többé már nem csak álom!

Céljaink

Szeretnénk minél hatékonyabbá és gördülékenyebbé tenni az álláskeresést és toborzást, ezzel minden fél számára kielégítő munkakapcsolatokat hozva létre. Velünk a tökéletes munkahely és az ideális munkavállaló egyszerű megtalálása többé már nem csak álom!

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Amennyiben kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal! Örömmel állunk rendelkezésére kérdéseivel kapcsolatban. Az alábbi űrlap kitöltésével máris felveheti velünk a kapcsolatot!