Nyílt napra készül a Ferro-Sped 2000 Kft.

ápr 11, 2024

Idén ünnepli 25 éves megalapítását a dabasi székhelyű Ferro-Sped 2000 Kft. A cég családi vállalkozásból indult el, és ma már közel 200 fős szervezetté nőtte ki magát. Ebből az állományi létszámból a gépkocsivezető kollégánk vannak a legtöbben, mintegy 120 fővel dolgoznak együtt. A májusi nyílt napról Varga Katalin, HR generalistát kérdeztük.

  1. Mit kell tudni a Ferro-Sped Kft-ről?

Cégünk közúti vas- és építőanyag szállítmányozással foglalkozik, telephelyünk Dabason található. Telephelyünkön saját 5 beállós műhellyel, mosóval, tankolóállomással, valamint egy újonnan épült gépesített konyhával, WC-vel és fürdőszobával felszerelt szociális helyiséggel rendelkezünk.Kamionállományunk nagy, 130 kamionnal és 160 pótkocsival rendelkezünk, ezek többségében DAF és MAN márkájúak, a darus autók Mercedes típusúak, valamint a közelmúltban vásárolt cégünk null kilométeres Volvokat. A szerelvényeket folyamatosan frissítjük, így autóink átlag életkora 2 év. Nyitott pótkocsik vannak, többségében normál, illetve speciális szerelvények, amik széthúzhatóak, és a túlméretes rakományok szállítására alkalmasak. Emellett darus, targoncás, billencses és ponyvás kamionjaink is vannak.

  1. Mikor és hol lesz a nyílt nap?

Nyílt napunkra 2024.05.11-én (szombaton) 09:00 órától várjuk az érdeklődőket a dabasi telephelyünkön. Címünk: 2371 Dabas, Szent János út 1.

ferro-sped telephely

Minden érdeklődőt szeretettel várnak május 11-én

  1. Milyen programokkal készülnek?

Tájékoztatást adunk a résztvevőknek a nyitott álláslehetőségekről, valamint kollégáink -fuvarszervezés, értékesítés területről – is hasznos információkat nyújtanak cégünkről. Ezt követően a látogatók betekinthetnek a műhely és telephely életébe, megtekinthetik a flottánk széleskörű palettáját, és gépkocsivezető kollégáink segítségével tesztvezetésre is lesz lehetőségük.

  1. Volt már korábban is ilyen esemény?

Igen, több alkalommal rendeztünk már nyílt napot, ennek hagyománya van cégünknél. Az első esemény 2022. májusában került megrendezésre, és a soron következő már a 4. alkalom lesz.

  1. Kik a célcsoport, kiket várnak elsősorban ezen a napon?

Tapasztalt kollégákat, de pályakezdő gépkocsivezetőket is egyaránt szívesen látunk.

  1. Pályakezdők is jöhetnek?

Szeretettel várjuk pályakezdő gépkocsivezető kollégák részvételét is, mert van lehetőség kampányszerűen betanulásra is cégünknél a Négykéz programunkon keresztül.

ferro-sped flotta részlet

A színes, változatos flotta egy része

  1. Miért érdemes egy gépjárművezetőnek eljönnie egy ilyen nyílt napra?

A nyílt nap egy kiváló lehetőség arra, hogy az érdeklődők betekintést nyerjenek cégünk mindennapi életébe, valamint kollégáink segítségével közelebbről is megismerjék a gépjárművezetők feladatait. Tájékoztatást kapnak a kiválasztási folyamatról, bérezésről. Találkoznak szakmai vezetőinkkel, akik többek között a fuvarszervezés munkáját ismertetik a jelenlévőkkel.

Az esemény résztvevői megtekinthetik a telephelyen parkoló gépjárműveinket, és lehetőséget kapnak, hogy ki is próbálhassák azokat, majd ezt követően feltehetik a felmerülő kérdéseiket is.

  1. Mekkora látogatottságra számítanak korábbi tapasztalatok alapján?

A korábbi tapasztalatok alapján 30-40 fő részvételére számítunk.

Regisztráljon díjmentesen sofőrként!

Adja fel ingyenes álláshirdetését most!

További hírek