Kiemelt

Trans-Pack Logisztika Kft.

  • Közösségi média linkek:

Áttekintés

  • Beosztás Belföldi kamionsofőr
  • Közzétett állások 13

Company Description

Ismerje meg cégünket!

A Trans-Pack Logisztika Kft. és jogelődjei 1998 óta végeznek gyűjtőfuvarozást Magyarország területén. A Trans-Pack Logisztika Kft. tevékenysége belföldi gyűjtő- és direktszállítmányozás, házhozszállítás valamint raktárlogisztika.

DEPÓS RENDSZER

Az évek folyamán kialakított professzionális depós rendszerünknek köszönhetően garantálni tudjuk ügyfeleink részére a 24 órás kiszállítást Magyarország területén bármely településre, akár hipermarketek esetében is. Jelenleg hat depó szolgálja ki az igényeket.

CÉLUNK

Célunk, hogy partnereink legváltozatosabb fuvarigényeit is ki tudjuk elégíteni, ezért a fő tevékenységként végzett gyűjtőfuvarozás és házhoz szállítás mellett igény esetén komplett és direkt fuvarok lebonyolításában is állunk partnereink rendelkezésére.

MIÉRT MINKET?

Munkatársaink több évtizedes szakmai tapasztalata garantálja partnereink elégedettségét. Ügyfeleink gyors és pontos kiszolgálásának egyik alapfeltétele a technikai háttér megteremtése, ezért a szolgáltatáshoz felhasznált eszközeinket folyamatosan bővítjük.

Kik dolgoznak nálunk

Jelenleg több mint 200 fő munkatársunk több évtizedes szakmai tapasztalata a garancia arra, hogy az ügyfelünk a legjobb megoldást kapja a problémájára.

Több mint húsz éves szakmai jelenlétünk, kollégáink széleskörű és naprakész tudásbázisa a záloga annak, hogy a megbízóink biztos kezekben tudhatják áruikat. A sofőrjeink kiválasztása során is az elsődleges szempontjaink közé tartozik az ügyfeleink elégedettségének az elérése.

Ismerjen meg minket

Elkötelezettek vagyunk a jövő igényeire támaszkodó és azt formáló megoldások iránt, valamint elkötelezett csapatjátékosok vagyunk.

Aktív Állások ettől a munkáltatótól: Trans-Pack Logisztika Kft.